Passa al contingut principal

Sortida Naum i Cooperativa Jovent. Alumnat CFGS TSIS

 Sortida realitzada pel grup de 1r TSIS a la barriada de Son Roca i del Rafal nou on hem visitat dues entitats molt potents que fan una excel·lent feina dins el camp de la integració social.

Naum és una entitat sense ànim de lucre que ofereix un servei socioeducatiu amb la missió de:   Promoure la inclusió social i el creixement integral de nins/nines, adolescents, joves i les seves famílies, mitjançant una metodologia proactiva i participativa.
La Cooperativa Jovent  és una entitat sense ànim de lucre que promou la igualtat d’oportunitats, la millora de la qualitat de vida i la integració social i laboral de joves i d’altres col·lectius que presenten factors de vulnerabilitat, oferint una organització que s’adapta a les seves necessitats, amb capacitat per treballar i coordinar-se amb altres organitzacions i amb un esperit de recerca i innovació constants.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

LES ALUMNES DEL CFGM DE PRIMER CURS DE TAPSD VISITEN LA RESIDÈNCIA DE CAN GRANADA

 L'alumnat de CFGM TAPSD de primer curs realitza una visita a la Residència de Can Granada, acompanyats pel professor Pere Mercer.      

L'ALUMNAT DE FPB JA HA FINALITZAT LA SEVA ESTADA A TORÍ.

 L'alumant de FPB ja ha finalitzat la seva estada Erasmus a Torí, aquesta experiència ha estat molt enriquidora per aquests alumnes.  No dubtam que pel proper curs repetirem aquesta oportunitat. Aquí teniu les darreres fotos, visita al Palazzo Reale, el comiat a l'empresa de pràctiques i a punt per partir.

CONTINÚEN LES PRÀCTIQUES DE LA NOSTRA ALUMNA A TURKU

Na Maria Magdalena Gálvez continúa amb les seves pràctiques a Turku, també aprofita el temps per fer una mica de turisme. Aquí teniu unes fotos treballant a la Residència de persones majors.