Passa al contingut principal

L'ALUMNAT DEL CFGS DE TSIS VAN AL CINEMA A VEURE "LOS RENGLONES TORCIDOS DE DIOS"

 'LOS RENGLONES TORCIDOS DE DIOS' explica la història d'Alice Gould, una detectiu que ingressa en un hospital psiquiàtric. Alice ingressa voluntàriament fingint un estat paranoic amb el propòsit de seguir les pistes en un cas d'assassinat que va passar al centre uns mesos enrere. En un entorn de malalties mentals, identificar què és veritat i què no ho és, resulta força més complicat de discernir.

 

 Los renglones torcidos de Dios (2022) - Filmaffinity

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'ALUMNAT DEL CFGS VISITA L'ESCOLETA SANT VICENÇ DE PAUL DEL PORT DE POLLENÇA

 L'alumnat del CFGS d'Educació Infantil va realitzar una sortida el passat dilluns 16 de maig a l'Escoleta Sant Vicenç de Paul del Port de Pollença.  Aprofitaren l'ocasió per realitzar diferents activitats amb els infants, emprant les titelles d'elaboració pròpia per part de l'alumnat. La visita va ser tot un èxit, segur que repetim.  L'alumnat va participar en   la realització de funcions de teatre, jocs de pati, berenar amb les nines i nins... Des d'aquí agraïm a l'Escoleta haver-mos rebut tan cordialment.

BUNYOLS PER CELEBRAR LA FESTIVITAT DE LES VERGES

 Com és tradició en els darrers anys, l'alumnat de FP celebra el dia de les verges, elaborant uns bunyols boníssims. Concretament les alumnes de primer i segons del CFGM Tècnic en Atenció a Persones en situació de dependència, acompanyades de la seva professora Judith Lleixa els realitzaren aquest passat divendres dia 21 durant el capvespre. Aquí teniu un parell de fotos.