Passa al contingut principal

L'ALUMNAT DEL CFGS DE TSIS VAN AL CINEMA A VEURE "LOS RENGLONES TORCIDOS DE DIOS"

 'LOS RENGLONES TORCIDOS DE DIOS' explica la història d'Alice Gould, una detectiu que ingressa en un hospital psiquiàtric. Alice ingressa voluntàriament fingint un estat paranoic amb el propòsit de seguir les pistes en un cas d'assassinat que va passar al centre uns mesos enrere. En un entorn de malalties mentals, identificar què és veritat i què no ho és, resulta força més complicat de discernir.

 

 Los renglones torcidos de Dios (2022) - Filmaffinity

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

LES ALUMNES DEL CFGM DE PRIMER CURS DE TAPSD VISITEN LA RESIDÈNCIA DE CAN GRANADA

 L'alumnat de CFGM TAPSD de primer curs realitza una visita a la Residència de Can Granada, acompanyats pel professor Pere Mercer.      

L'ALUMNAT DE FPB JA HA FINALITZAT LA SEVA ESTADA A TORÍ.

 L'alumant de FPB ja ha finalitzat la seva estada Erasmus a Torí, aquesta experiència ha estat molt enriquidora per aquests alumnes.  No dubtam que pel proper curs repetirem aquesta oportunitat. Aquí teniu les darreres fotos, visita al Palazzo Reale, el comiat a l'empresa de pràctiques i a punt per partir.

CONTINÚEN LES PRÀCTIQUES DE LA NOSTRA ALUMNA A TURKU

Na Maria Magdalena Gálvez continúa amb les seves pràctiques a Turku, també aprofita el temps per fer una mica de turisme. Aquí teniu unes fotos treballant a la Residència de persones majors.