Passa al contingut principal

INICI DE LES ACTIVITATS LECTIVES DE FORMACIÓ PROFESSIONAL

 El passat 23 de setembre l'IES Santa Margalida va iniciar un any més les seves activitats lectives de Formació Professional.

El matí iniciaren les seves classes l'alumnat de FPB del GB de Comerç.  Aquest any amb grups ben nombrosos tan a primer com a segon curs.  

L'horabaixa començaren la seva activitat l'alumnat de FP del CFGM TAPSD, CFGS d'Educació Infantil i aquest any iniciam un nou cicle de grau superior, CFGS Tècnic en Integració Social.

Aquest curs també hem ampliat l'oferta pel que fa a la formació ocupacional, a través dels Certificats de Professionalitat de nivell 1 de Neteja d'edificis i superfícies i el de nivell 2 d'Atenció a Persones dependents en el domicili. El primer certificat ja comença el proper dia 22 de setembre.

Enhorabona a l'alumnat per haver decidit iniciar la seva formació a través de la Formació Professional, i gràcies per confiar amb el nostre IES.  

Coratge, feina, èxit i endavant.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'ALUMNAT DEL CFGS VISITA L'ESCOLETA SANT VICENÇ DE PAUL DEL PORT DE POLLENÇA

 L'alumnat del CFGS d'Educació Infantil va realitzar una sortida el passat dilluns 16 de maig a l'Escoleta Sant Vicenç de Paul del Port de Pollença.  Aprofitaren l'ocasió per realitzar diferents activitats amb els infants, emprant les titelles d'elaboració pròpia per part de l'alumnat. La visita va ser tot un èxit, segur que repetim.  L'alumnat va participar en   la realització de funcions de teatre, jocs de pati, berenar amb les nines i nins... Des d'aquí agraïm a l'Escoleta haver-mos rebut tan cordialment.

Experiència Erasmus + CFGS Educació Infantil a l'Escoleta Il Castello de Catània (Sicília).