Passa al contingut principal

LES PRÀCTIQUES DE L'ALUMNAT D'FPB ENTREN DINS LA RECTA FINAL

 Les pràctiques de l'alumnat de FPB ja entren dins la darrera setmana, finalitza la seva setmana amb l'alumnat la professora Agustina Hervàs, i inicia la setmana d'acompanyament el professor Joan Fullana.

La setmana d'acompanyament amb n'Agustina Hervàs ha estat molt activa, amb visites diàries a diferents indrets.  L'alumnat ha continuat les seves pràctiques en l'empresa a bon ritme.

El dia de la República també visitaren Milà, la catedral, museu Leonardo Da Vinci, galeries Vittorio Emanuel i Palau Reial.

El darrer dia visita a Gènova, ciutat de naixement de Cristòfol Colom??

Gràcies als professors acompanyants per aquesta feinada i a l'alumnat per realitzar unes pràctiques impecables.

 

VÍDEO VISITA PORT GÈNOVA 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'ALUMNAT DEL CFGS VISITA L'ESCOLETA SANT VICENÇ DE PAUL DEL PORT DE POLLENÇA

 L'alumnat del CFGS d'Educació Infantil va realitzar una sortida el passat dilluns 16 de maig a l'Escoleta Sant Vicenç de Paul del Port de Pollença.  Aprofitaren l'ocasió per realitzar diferents activitats amb els infants, emprant les titelles d'elaboració pròpia per part de l'alumnat. La visita va ser tot un èxit, segur que repetim.  L'alumnat va participar en   la realització de funcions de teatre, jocs de pati, berenar amb les nines i nins... Des d'aquí agraïm a l'Escoleta haver-mos rebut tan cordialment.

BUNYOLS PER CELEBRAR LA FESTIVITAT DE LES VERGES

 Com és tradició en els darrers anys, l'alumnat de FP celebra el dia de les verges, elaborant uns bunyols boníssims. Concretament les alumnes de primer i segons del CFGM Tècnic en Atenció a Persones en situació de dependència, acompanyades de la seva professora Judith Lleixa els realitzaren aquest passat divendres dia 21 durant el capvespre. Aquí teniu un parell de fotos.