Passa al contingut principal

L'ALUMNAT DE FPB DE SERVEIS COMERCIALS PREPARATS PER INICIAR EL SEU ERASMUS A TORÍ

 Tres alumnes del nostre IES del cicle de FPB de Serveis comercials ja estan fent els darrers preparatius per partir cap a la ciutat de Torí a Itàlia, on disfrutaran de la seva Beca Erasmus+ d'una durada de 3 setmanes.  Realitzaran part de la seva FCT a un forn de la ciutat.  Els alumnes participants són: José Antonio Hiraldo, Miquel Castro i Viviana Castro.

El nostre alumnat estarà acompanyat per professorat de FPB: Martí Obrador, Agustina Hervás i Joan Fullana.  Cada un d'ells acompanyarà l'alumnat durant una setmana.

Desitjam que l'experiència sigui molt positiva pel nostre alumnat, enhorabona i disfrutau d'aquesta experiència.

 

 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'ALUMNAT DEL CFGS VISITA L'ESCOLETA SANT VICENÇ DE PAUL DEL PORT DE POLLENÇA

 L'alumnat del CFGS d'Educació Infantil va realitzar una sortida el passat dilluns 16 de maig a l'Escoleta Sant Vicenç de Paul del Port de Pollença.  Aprofitaren l'ocasió per realitzar diferents activitats amb els infants, emprant les titelles d'elaboració pròpia per part de l'alumnat. La visita va ser tot un èxit, segur que repetim.  L'alumnat va participar en   la realització de funcions de teatre, jocs de pati, berenar amb les nines i nins... Des d'aquí agraïm a l'Escoleta haver-mos rebut tan cordialment.

Experiència Erasmus + CFGS Educació Infantil a l'Escoleta Il Castello de Catània (Sicília).