Passa al contingut principal

CONTINUEN LES PRÀCTIQUES DE L'ALUMNAT DE FPB A TORÍ.

 Iniciada la segona setmana, s'ha produït el relleu del professorat acompanyant amb l'alumnat de Torí, aquesta setmana la professora acompanyant és n'Agustina Hervás, que està realitzant un acompanyament actiu, aprofitant totes les ocasions per a realitzar tot tipus d'activitats en les hores lliures de l'alumnat.  Així mateix continúen amb les seves pràctiques de Comerç, gaudint d'un molt bon ambient.

Aquí teniu unes fotos de les seves visites, Museu Egipci, Palau Reial, Estadi de futbol de  la Juventus, Museu de la "Sabana Santa"

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'ALUMNAT DEL CFGS VISITA L'ESCOLETA SANT VICENÇ DE PAUL DEL PORT DE POLLENÇA

 L'alumnat del CFGS d'Educació Infantil va realitzar una sortida el passat dilluns 16 de maig a l'Escoleta Sant Vicenç de Paul del Port de Pollença.  Aprofitaren l'ocasió per realitzar diferents activitats amb els infants, emprant les titelles d'elaboració pròpia per part de l'alumnat. La visita va ser tot un èxit, segur que repetim.  L'alumnat va participar en   la realització de funcions de teatre, jocs de pati, berenar amb les nines i nins... Des d'aquí agraïm a l'Escoleta haver-mos rebut tan cordialment.

Experiència Erasmus + CFGS Educació Infantil a l'Escoleta Il Castello de Catània (Sicília).