Passa al contingut principal

L'ALUMNAT DEL CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT D'ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA A PERSONES DEPENDENTS EN INSTITUCIONS VISITA AMADIBA I EL CENTRE DE DIA DE LA VILA

 El passat dia 3 de desembre   l'alumnat que realitza el certificat de professionalitat d'atenció sociosanitària a persones dependents en institucions, va fer una sortida didàctica per tal de conèixer dues entitats on en un futur ben proper podran exercir la seva tasca professional, com a futurs cuidadors de persones en situació de dependència.

Visitaren el Centre de Dia de La Vila i Ca na Marona (AMADIBA), a ambdues empreses gaudiren d'una excel·lent visita i tengueren contacte amb els usuaris.

Els alumnes ja estan esperant titular per poder començar a fer feina ben aviat.

 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'ALUMNAT DEL CFGS VISITA L'ESCOLETA SANT VICENÇ DE PAUL DEL PORT DE POLLENÇA

 L'alumnat del CFGS d'Educació Infantil va realitzar una sortida el passat dilluns 16 de maig a l'Escoleta Sant Vicenç de Paul del Port de Pollença.  Aprofitaren l'ocasió per realitzar diferents activitats amb els infants, emprant les titelles d'elaboració pròpia per part de l'alumnat. La visita va ser tot un èxit, segur que repetim.  L'alumnat va participar en   la realització de funcions de teatre, jocs de pati, berenar amb les nines i nins... Des d'aquí agraïm a l'Escoleta haver-mos rebut tan cordialment.

BUNYOLS PER CELEBRAR LA FESTIVITAT DE LES VERGES

 Com és tradició en els darrers anys, l'alumnat de FP celebra el dia de les verges, elaborant uns bunyols boníssims. Concretament les alumnes de primer i segons del CFGM Tècnic en Atenció a Persones en situació de dependència, acompanyades de la seva professora Judith Lleixa els realitzaren aquest passat divendres dia 21 durant el capvespre. Aquí teniu un parell de fotos.