Passa al contingut principal

XERRADA DEL COS EUROPEU DE SOLIDARITAT

Una responsable del Cos Europeu de Solidaritat (CES) ens ha visitat avui dia 15 de novembre, per fer-nos una xerrada, que ha estat molt interessant.

 El CES és el nou programa de la Comissió Europea que té com a objectiu fomentar la solidaritat a la societat europea involucrant als joves i a les organitzacions en activitats de solidaritat accessibles i d’alta qualitat.

Pots accedir a la seva web, clicant l'enllaç o escrivint al navegador: europajove.caib.es

Què t'ofereixen?

El CES dona finançament a les accions següents:

Projectes de voluntariat (individual o en grup)

Projectes solidaris

Equips de voluntariat dins àrees d'alta prioritat 

Cos d'Ajuda Humanitària del Voluntariat Europeu 

Qui hi pot participar?

Els joves de entre 18 i 30 anys que vulguin participar en un projecte de voluntariat, hauran d’estar inscrits en el Cos Europeu de Solidaritat.

Què t’ofereixen des del Servei de joventut?

Activitats formatives de les accions del programa.

Orientació, assessorament i suport en la presentació de projectes.

Promoció i difusió del programa.

Informació de les activitats formatives nacionals i internacionals. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Conte cantat, conte contat: meravellosa experiència.

 El passat divendres 5 de novembre l’alumnat de 1r i 2n de CFGS d’Educació infantil va poder gaudir d’un espectacle per a infants, sí sí ens vam convertir en infants!!! I que millor manera que convertir-se en infants per poder ser millors professionals i aprendre de tot el que ens envolta! Moltes gràcies a Viu la Cultura per fer possible que el nostre alumnat hagi pogut gaudir d’aquesta meravellosa experiència i moltíssimes gràcies a Canciones para Matilda, per ensenyar-nos que Conte cantat, conte contat ha estat una magnífica experiència per nosaltres, i que de ben segur ens acompanyarà durant molt de temps!    

UN TOTAL DE 10 ALUMNES DE L'IES SANTA MARGALIDA PARTICIPEN A LES BEQUES ERASMUS+

  UN TOTAL DE 10 ALUMNES DE L'IES SANTA MARGALIDA PARTICIPEN A LES BEQUES ERASMUS+   El departament de FP de Serveis Socioculturals i a la Comunitat (SSC) de l'IES Santa Margalida, ja fa 7 anys que participa a través d'un projecte en comú amb altres centres de les Illes Balears, de les beques Erasmus+. Erasmus+ és un programa de la Unió Europea en l'àmbit de l'educació, la formació, la joventut i l'esport que abasta el període 2014-2020. Es tracta d'un programa únic que te com a objectiu impulsar les perspectives laborals i el desenvolupament personal dels joves, a més d'ajudar els sistemes d'educació, formació i joventut a proporcionar un ensenyament i un aprenentatge que permetin dotar les persones de les capacitats necessàries per al mercat laboral i la societat actual i futura. Tot i la situació de pandèmia causada per la COVID-19, durant l'actual curs 2020/21 , i dins el projecte Erasmus + FP. Projecte EuroFP Balears IV (2018-1-ES01-KA102-0

Experiència Erasmus + CFGS Educació Infantil a l'Escoleta Il Castello de Catània (Sicília).