Passa al contingut principal

Visita de l'alumnat d'FPB a l'hotel Playa Garden de Platges de Muro

 L'alumnat de FPB de Serveis Comercials el passat divendres 29 d'octubre va visitar l'Hotel Playa Garden de Platges de Muro.

La visita va ser molt interessant, el nostre alumnat va conèixer de primera mà l'organització d'un hotel i tota la infraestructura que l’envolta. Així mateix varem visitar l’hort ecològic de l’hotel


Des d’aquí un agraïment al personal de l’Hotel Playa Garden i a la cadena Garden Hotels, per la bona acollida que ens va donar.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'ALUMNAT DEL CFGS VISITA L'ESCOLETA SANT VICENÇ DE PAUL DEL PORT DE POLLENÇA

 L'alumnat del CFGS d'Educació Infantil va realitzar una sortida el passat dilluns 16 de maig a l'Escoleta Sant Vicenç de Paul del Port de Pollença.  Aprofitaren l'ocasió per realitzar diferents activitats amb els infants, emprant les titelles d'elaboració pròpia per part de l'alumnat. La visita va ser tot un èxit, segur que repetim.  L'alumnat va participar en   la realització de funcions de teatre, jocs de pati, berenar amb les nines i nins... Des d'aquí agraïm a l'Escoleta haver-mos rebut tan cordialment.

BUNYOLS PER CELEBRAR LA FESTIVITAT DE LES VERGES

 Com és tradició en els darrers anys, l'alumnat de FP celebra el dia de les verges, elaborant uns bunyols boníssims. Concretament les alumnes de primer i segons del CFGM Tècnic en Atenció a Persones en situació de dependència, acompanyades de la seva professora Judith Lleixa els realitzaren aquest passat divendres dia 21 durant el capvespre. Aquí teniu un parell de fotos.