Passa al contingut principal

REUNIÓ AMB LES FAMÍLIES D'ALUMNAT DE FORMACIÓ PROFESSIONAL

 Un cop millorada la situació de pandèmia de la COVID, hem pogut recuperar la reunió amb les famílies d'alumnat de Formació Professional.

La reunió es va celebrar el passat 22 de novembre, amb una presència important de pares, mares i tutors de l'alumnat de FPB, CFGM i CFGS.  

Es va proporcionar informació del cicles formatius, les activitats que es realitzen, sortides, Erasmus, pràctiques a les empreses...  Així mateix aprofitarem per explicar el funcionament de la nostre web, i concretament d
el blog de Formació Professional, a més d'explicar com es pot contactar amb el professorat.

Després del contacte inicial les famílies es pogueren reunir amb els tutors, fent una visita pels diversos tallers de Formació Professional.

Ben segur que l'any qui ve repetirem la reunió.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'ALUMNAT DEL CFGS VISITA L'ESCOLETA SANT VICENÇ DE PAUL DEL PORT DE POLLENÇA

 L'alumnat del CFGS d'Educació Infantil va realitzar una sortida el passat dilluns 16 de maig a l'Escoleta Sant Vicenç de Paul del Port de Pollença.  Aprofitaren l'ocasió per realitzar diferents activitats amb els infants, emprant les titelles d'elaboració pròpia per part de l'alumnat. La visita va ser tot un èxit, segur que repetim.  L'alumnat va participar en   la realització de funcions de teatre, jocs de pati, berenar amb les nines i nins... Des d'aquí agraïm a l'Escoleta haver-mos rebut tan cordialment.

Experiència Erasmus + CFGS Educació Infantil a l'Escoleta Il Castello de Catània (Sicília).