Passa al contingut principal

PROFESSORS DEL DEPARTAMENTDE FP DE SERVEIS SOCIOCULTURALS I A LA COMUNITAT VISITEN LES JORNADES DEL PROJECTE VALITS 2.0

 Tres professors del departament de FP de Serveis Socioculturals i a la comunitat, visitaren el passat dia 11 de novembre les Jornades de presentació del projecte VALITS 2.0.  Un projecte que té com a objectiu ajudar a persones amb un nivell de formació baix i a col·lectius desafavorits a identificar, millorar i fer un millor ús de les seves habilitat informals transversal, Soft Skills.

 

Aquest projecte es financia amb fons Erasmus +, un programa de la UE.

 L'eina d'avaluació està disponible online a www.valits.eu, per part nostre avaluarem la possibilitat d'incorporar-la com a eina per ajudar a la futura inserció laboral del nostre alumnat.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'ALUMNAT DEL CFGS VISITA L'ESCOLETA SANT VICENÇ DE PAUL DEL PORT DE POLLENÇA

 L'alumnat del CFGS d'Educació Infantil va realitzar una sortida el passat dilluns 16 de maig a l'Escoleta Sant Vicenç de Paul del Port de Pollença.  Aprofitaren l'ocasió per realitzar diferents activitats amb els infants, emprant les titelles d'elaboració pròpia per part de l'alumnat. La visita va ser tot un èxit, segur que repetim.  L'alumnat va participar en   la realització de funcions de teatre, jocs de pati, berenar amb les nines i nins... Des d'aquí agraïm a l'Escoleta haver-mos rebut tan cordialment.

BUNYOLS PER CELEBRAR LA FESTIVITAT DE LES VERGES

 Com és tradició en els darrers anys, l'alumnat de FP celebra el dia de les verges, elaborant uns bunyols boníssims. Concretament les alumnes de primer i segons del CFGM Tècnic en Atenció a Persones en situació de dependència, acompanyades de la seva professora Judith Lleixa els realitzaren aquest passat divendres dia 21 durant el capvespre. Aquí teniu un parell de fotos.