Passa al contingut principal

LES ALUMNES DEL CFGM TAPSD VISITEN EL CONGRÉS "LO QUE DE VERDAD IMPORTA"

 L'alumnat del CFGM Tècnic en Atenció a Persones en situació de dependència, participaren el passat dia 9 de novembre del 2021 al Congrés "Lo que de verdad importa".  Tota una experiència poder escoltar històries de superació personal com la d'en Sergio amb ceguesa i autisme, i d'altres experiències de voluntariat en projectes a països sud-africans.

La Fundació Lo Que De Verdad Importa és una organització sense ànim de lucro, amb la finalitat de difondre valors humans universal en la societat, posat el focus en promoure un món millor.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'ALUMNAT DEL CFGS VISITA L'ESCOLETA SANT VICENÇ DE PAUL DEL PORT DE POLLENÇA

 L'alumnat del CFGS d'Educació Infantil va realitzar una sortida el passat dilluns 16 de maig a l'Escoleta Sant Vicenç de Paul del Port de Pollença.  Aprofitaren l'ocasió per realitzar diferents activitats amb els infants, emprant les titelles d'elaboració pròpia per part de l'alumnat. La visita va ser tot un èxit, segur que repetim.  L'alumnat va participar en   la realització de funcions de teatre, jocs de pati, berenar amb les nines i nins... Des d'aquí agraïm a l'Escoleta haver-mos rebut tan cordialment.

Experiència Erasmus + CFGS Educació Infantil a l'Escoleta Il Castello de Catània (Sicília).