Passa al contingut principal

ADAPTATETU VISITA L'IES SANTA MARGALIDA.

El passat 18 de novembre vàrem rebre la visita dels responsables de ADAPTATETU.

ADAPTATETU és una organització sense ànim de lucre que neix el 2021 motivada per la necessitat de visibilitzar i conscienciar sobre la importància d'un lleure adaptat, divers i inclusiu sense prejudicis ni barreres. El seu propòsit és promoure una accessibilitat universal, que sigui reconeixible al nostre entorn amb naturalitat, ajudant a visibilitzar i eliminar els impediments que dificulten l'accés als serveis de totes les persones.

La seva missió principal és promoure activitats d'oci adaptades i inclusives, tant culturals (música, teatre, audiovisuals, etc.) com de caràcter esportiu, destinades a col·lectius amb discapacitats diverses i/o en risc d'exclusió social.

 Va ser una visita molt profitosa pel nostre alumnat que va participar en diferents activitats que proposaren els responsables de l'organització, que ens feren una xerrada molt interessant.

 El nostre alumnat va poder veure una proposta diferent i la visió de persones joves emprenedores.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'ALUMNAT DEL CFGS VISITA L'ESCOLETA SANT VICENÇ DE PAUL DEL PORT DE POLLENÇA

 L'alumnat del CFGS d'Educació Infantil va realitzar una sortida el passat dilluns 16 de maig a l'Escoleta Sant Vicenç de Paul del Port de Pollença.  Aprofitaren l'ocasió per realitzar diferents activitats amb els infants, emprant les titelles d'elaboració pròpia per part de l'alumnat. La visita va ser tot un èxit, segur que repetim.  L'alumnat va participar en   la realització de funcions de teatre, jocs de pati, berenar amb les nines i nins... Des d'aquí agraïm a l'Escoleta haver-mos rebut tan cordialment.

Experiència Erasmus + CFGS Educació Infantil a l'Escoleta Il Castello de Catània (Sicília).