Passa al contingut principal

VISITA DE L'EQUIP D'ATENCIÓ PRIMERENCA

Dilluns 17 de maig 1er d'Educació Infantil varem rebre la visita d' un  l'EAP (Equip d'Atenció Primerenca). En concret va venir una representant de l'Equip de la subseu del Raiguer l'Orientadora Maria Àngels Sastre .
Na Maria Àngels ens va explicar l' organització de la EAPS a totes les Illes Balears, així com les funciona dels diferents professionals. També ens va donar a conèixer el procediment de la demanda d'intervenció dels Centres d'Educació Infantil pels casos de les nines i nins de necessitats especials.


 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Conte cantat, conte contat: meravellosa experiència.

 El passat divendres 5 de novembre l’alumnat de 1r i 2n de CFGS d’Educació infantil va poder gaudir d’un espectacle per a infants, sí sí ens vam convertir en infants!!! I que millor manera que convertir-se en infants per poder ser millors professionals i aprendre de tot el que ens envolta! Moltes gràcies a Viu la Cultura per fer possible que el nostre alumnat hagi pogut gaudir d’aquesta meravellosa experiència i moltíssimes gràcies a Canciones para Matilda, per ensenyar-nos que Conte cantat, conte contat ha estat una magnífica experiència per nosaltres, i que de ben segur ens acompanyarà durant molt de temps!    

CONTINÚEN LES PRÀCTIQUES DE LA NOSTRA ALUMNA A TURKU

Na Maria Magdalena Gálvez continúa amb les seves pràctiques a Turku, també aprofita el temps per fer una mica de turisme. Aquí teniu unes fotos treballant a la Residència de persones majors.

LES ALUMNES DEL CFGM DE PRIMER CURS DE TAPSD VISITEN LA RESIDÈNCIA DE CAN GRANADA

 L'alumnat de CFGM TAPSD de primer curs realitza una visita a la Residència de Can Granada, acompanyats pel professor Pere Mercer.