Passa al contingut principal

VISITA DE L'EQUIP D'ATENCIÓ PRIMERENCA

Dilluns 17 de maig 1er d'Educació Infantil varem rebre la visita d' un  l'EAP (Equip d'Atenció Primerenca). En concret va venir una representant de l'Equip de la subseu del Raiguer l'Orientadora Maria Àngels Sastre .
Na Maria Àngels ens va explicar l' organització de la EAPS a totes les Illes Balears, així com les funciona dels diferents professionals. També ens va donar a conèixer el procediment de la demanda d'intervenció dels Centres d'Educació Infantil pels casos de les nines i nins de necessitats especials.


 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'ALUMNAT DEL CFGS VISITA L'ESCOLETA SANT VICENÇ DE PAUL DEL PORT DE POLLENÇA

 L'alumnat del CFGS d'Educació Infantil va realitzar una sortida el passat dilluns 16 de maig a l'Escoleta Sant Vicenç de Paul del Port de Pollença.  Aprofitaren l'ocasió per realitzar diferents activitats amb els infants, emprant les titelles d'elaboració pròpia per part de l'alumnat. La visita va ser tot un èxit, segur que repetim.  L'alumnat va participar en   la realització de funcions de teatre, jocs de pati, berenar amb les nines i nins... Des d'aquí agraïm a l'Escoleta haver-mos rebut tan cordialment.

Experiència Erasmus + CFGS Educació Infantil a l'Escoleta Il Castello de Catània (Sicília).